Found!

februari 18, 2009

lost-season-5-print-ad-posterIk heb zoooo lang gewacht op vandaag. Dit is niet zomaar een woensdag, vandaag is Lost-dag! EINDELIJK weer nieuwe afleveringen dankzij de Apple-tv van Neejneej. Lang leve vrienden met gadgets! Met Neejneej en Pacman en Oase heb ik inmiddels een aardige Lost-traditie opgebouwd. Van ‘korte’ drie-afleveringen sessies tot 12-urige marathons, we zijn allemaal verslaafd.

Wat mij betreft is Lost een van de beste series van de afgelopen jaren. Een ingewikkelde maar rete-spannende plot houdt je aan het scherm gekluisterd en het zit vol met lekkere mannen (en vrouwen, voor de liefhebbers). Als je je niet, zoals mijn moeder, stoort aan een aantal bizarre dingen (moordende zwarte rook en ijsberen op een tropisch eiland) kun je bijna niet anders dan ook fan worden.

Lost valt niet kort te beschrijven, maar vooruit: een vliegtuig crasht op een eiland. De overlevenden worden vervolgens bedreigd door datzelfde eiland en zijn bewoners: the Others. Langzaam ontdekken zij de geschiedenis van het eiland en wij de geschiedenis van de karakters. Wanneer het een deel van hen eindelijk lukt van het eiland af te komen blijkt dat ze misschien niet de juiste keuze hebben gemaakt door te vertrekken. Maar kunnen ze nog wel terug??

Voor een samenvatting die wel héél kort door de bocht gaat klik hier, maar let op: spoiler alert! Het filmpje bevat aardig wat info over het nieuwe seizoen, dat je dus misschien nog niet gezien hebt.

Advertenties

Eén reactie to “Found!”

  1. Brit said

    Jaaaaaaa!!! We zitten er hier ook al weer helemaal in! Helaas nog maar 2 afleveringen kunnen kijken, maar de rest is binnen, nu nog effe tijd vinden om ons weer helemaal flabbergasted te laten maken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: