Eigen schuld

februari 25, 2009

last_09_0024James First en ik belandden gisteren eindelijk weer eens samen in de kroeg. Dat werd tijd, onze laatste privé-date bleek alweer drie jaar geleden te zijn geweest. Natuurlijk was dat onze eigen schuld, tijd vrijmaken is ook een kunst. Om onze neus daar nog maar eens in te wrijven zijn we na een drankje gaan eten bij Eigen Schuld.

Het eten was niet slecht, al beviel de muziek ons daar beter. De bediening liet ook wat te wensen over. Werden we toen we binnenkwamen door twee mensen tegelijk geholpen, toen de tent bijna leeg was werden we door twee obers tegelijk genegeerd.

Voor ons laatste drankje hebben we dan ook maar een Ierse pub opgezocht. Het gesprek sprong van bijkletsen naar droombanen, karakter-analyses en uiteraard sex. Daar kom je niet onderuit met de man wiens lijfspreuk ‘tieten-kutje-bef’ is. Maar het was zeker gezellig, dus hopelijk gaan we niet weer drie jaar wachten op een vervolg-date.

Advertenties

3 Reacties to “Eigen schuld”

  1. David van Brenk said

    hihi, James First is wel belangrijk genoeg…

  2. creatiefmetquirk said

    You know it babe!

  3. […] ik die fijne mensen daar tegenkwam. Elke maandag is namelijk Tikkemaandag. Hoe zegt u? Grote vriend James First heeft dit initiatief in het leven geroepen. Elke maandag wordt er goed geproost ( = glaasjes […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: