Feest

maart 7, 2009

kadosTattoo girl werd afgelopen worteldag (3-3-09) 33 dus dat was een mooie reden voor een feestje. Het feestje werd gisteren afgetrapt in café België met de Ladies en andere vrienden en collega’s. Omdat we er nog geen genoeg van konden krijgen en ons ook wel weer eens jong wilden voelen hebben we ons nog aan de ‘40 up‘ gewaagd, de dansavond voor 40-plussers in Tivoli.

Zoals te verwachten waren de meeste 40-plussers al weer gaan slapen op het moment dat wij aankwamen, maar ondanks (of dankzij) de vrije ruimte op de dansvloer hebben we ons prima vermaakt. Het ons weer jong voelen evolueerde al snel in het ons kinds voelen, waar de 40-ers niet per definitie blij mee waren, maar wij wel. 😀

Vandaag nodigde Tattoo girl me uit voor het wat bescheidener vervolg van het feest, waar ik engszins katerig maar enthousiast mee instemde. Haar ouders waren in de stad en wilden ons graag trakteren op een hapje eten. Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk! Brabanders onder elkaar klikt vaak goed en het werd dan ook een hele gezellige dag.

We hebben ons eerst rustig wakker laten spelen door de band Storybox, die een instore optreden in de onlangs verbouwde Plato gaf om hun nieuwe plaat te promoten. Het optreden was goed genoeg om ons te overtuigen het cdtje meteen aan te schaffen, temeer daar er een kaartje bijgeleverd werd voor de aankomende cd-presentatie op 26 maart in Tivoli de Helling.

Eenmaal wakker was het tijd voor eten en wel bij het beste Mexicaanse restaurant van Utrecht: Popocatepetl (wat een ramp om te spellen). Het heeft een tijdje geduurd voor ik me aan Mexicaans eten heb gewaagd omdat ik ervan overtuigd was dat het allemaal veel te pittig en te bonerig was voor me, maar inmiddels ben ik overtuigd van het tegendeel en Popocatepetl is absoluut een must om eens te proberen. Hele gezellige sfeer, heerlijk eten en sympathieke bediening. Dat deze mening gedeeld wordt door half Utrecht bleek wel uit het feit dat er zo’n 20 man op een tafeltje zat te wachten toen wij weer naar huis gingen.

Zo’n dag kan maar op een manier worden afgesloten en dat is met een klassieke Tatto girl – Creatief met quirk date: heel fanatiek Kolonisten van Catan spelen. Ze mag dan jarig zijn geweest, maar dat betekent natuurlijk nog niet dat ze van me mag winnen!

Advertenties

Eén reactie to “Feest”

  1. marie-jose said

    Volgende keer weer wel hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: