In de Grote Stad

juni 13, 2009

125px-AmsterdammertjeDe Roemeense was jarig en dat vierde ze gister, dus De Ladies vertrokken massaal naar de Grote Stad. Amsterdam dus. Na een paar prosecco’s, baaps (bacardi-appel-spa) en roseetjes werd er zowaar besloten nog uit te gaan. Om een anders-dan-anders avondje te proberen besloten we naar Pacific Parc te gaan. Een mooie locatie op het Westergasterrein, waar zowaar nog binnen gerookt mocht worden. Of mocht, het werd gewoon gedaan in ieder geval, en niemand leverde commentaar. Het idee van de avond was leuk: allerlei muziekstromingen door elkaar.

De uitwerking van dj Ventilator (tja, dat hadden we dus kunnen zien aankomen. Welke coole dj noemt zichzelf nou Ventilator??) was helaas minder. Zo blijkt maar weer dat het ene nummer laten overgaan in het andere toch echt een kunst is en dat niet zomaar iedereen plaatjes kan draaien. Ook het publiek was, ehm, apart. Zes vrouwen hot chicks zonder mannelijke begeleiding bleek aanleiding te geven tot extreem stalkgedrag van de mannelijke bevolking Neanderthalers. Nog nooit zulke opdringerige types meegemaakt. Maar De Ladies zijn wel wat gewend natuurlijk, dus we hebben ze dapper van ons afgeslagen.

Net voor het onverbiddelijke flikker-op-sein (muziek uit en tl-balken aan: the horror, the horror…) begaven we ons strompelend (want hakjes) terug naar huis. Terwijl we de conclusie trokken dat het in Amsterdam toch wel héél anders uitgaan is dan in ons eigen stadje, bleek dat het daar ook héél anders shoppen is. In de etalage van deze brillenwinkel stonden namelijk twee teddyberen (want wat verkoopt brillen beter dan een teddybeer??) waarop té schattig twee katjes lagen te slapen:

DSC00874DSC00872DSC00873

Overige conclusies van de avond: Suriname is geen eiland en wanneer de zon opkomt is de ene kant van de hemel lichter dan aan de andere. (Ja het was duidelijk tijd om te gaan slapen..) En volgende keer gaan we toch maar gewoon naar de Melkweg.

Advertenties

4 Reacties to “In de Grote Stad”

 1. Maz said

  Sorry. Bacardi-appel-spa?

 2. creatiefmetquirk said

  Ja, spa appel-nog wat met bacardi. Niet mijn drink of choice, maar toch best lekker.

 3. rudy kaals said

  Nooit, maar dan ook echt nooit wil ik de tl-lampen aan zien gaan. Voor die tijd zijn er altijd weer andere (betere) feestjes begonnen. Lang leve het driedagenwakkerweekend..

 4. creatiefmetquirk said

  @ Rudy: nee ik ook liever niet! Niks ontnuchterenders dan dat. In het halfduister kan ik tenminste nog de schijn ophouden dat ik er fris en fruitig uit zie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: